Reserveren

TIJDELIJKE SLUITING ANVERS
i.v.m. Coronavirus

Beste Gasten, wij hebben in crisisberaad besloten om vanaf vandaag, tot de Corona crisis voorbij is, Anvers tijdelijk te sluiten. Het gezondheidsbelang van onze mensen gaf de doorslag, de angst zit er ook bij ons goed in. Tevens is het kantelpunt bereikt dat de kelderende omzetten open blijven ook niet meer rechtvaardigen. Dus ook wij moeten in de modus om de schade zoveel mogelijk te beperken. Zodra de crisis met al de gezondheidsrisico’s voorbij is gaat Anvers voor 100% zeker weer open, die garantie kunnen wij geven, ook aan onze medewerkers.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze ongekende zware tijden, en hopen dat we er straks allemaal weer snel bovenop komen.

Met vriendelijke groeten,
Het Anvers team

——————————-

Beste gast,
Online reserveren kan tot maximaal 8 personen per tafel, en op de dag zelf tot uiterlijk 12.00 uur. Lukt het niet om voor een bepaald tijdstip online te reserveren, of wilt u met meer dan 8 personen komen? Bel dan even met: 013 – 583 35 33 (dagelijks vanaf 10.00 uur) Wij staan u graag persoonlijk te woord.
Tip: Gaat u na het eten naar een voorstelling in het theater of de bios? Reserveer dan minimaal 2.15 -2.30 uur voor aanvang en meld het ons bij het reserveren. Bij binnenkomst doen wij dan onze uiterste best om ervoor te zorgen dat u op tijd gereed bent.
Vooraf reserveren voor op het TERRAS is bij ons helaas niet mogelijk.
(Op basis van beschikbaarheid kunt u uiteraard wel op het terras plaatsnemen, of van binnen naar buiten verhuizen.)

 

 

Reserveren