Reserveren

Beste gast,
Online reserveren kan tot maximaal 8 personen per tafel, en op de dag zelf tot uiterlijk 12.00 uur. Lukt het niet om voor een bepaald tijdstip online te reserveren, of wilt u met meer dan 8 personen komen? Bel dan even met: 013 – 583 35 33 (dagelijks vanaf 10.00 uur) Wij staan u graag persoonlijk te woord.
Tip: Gaat u na het eten naar een voorstelling in het theater of de bios? Reserveer dan minimaal 2.15 -2.30 uur voor aanvang en meld het ons bij het reserveren. Bij binnenkomst doen wij dan onze uiterste best om ervoor te zorgen dat u op tijd gereed bent.
Vooraf reserveren voor op het TERRAS is bij ons helaas niet mogelijk.
(Op basis van beschikbaarheid kunt u uiteraard wel op het terras plaatsnemen, of van binnen naar buiten verhuizen.)

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN 2019

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om dit jaar zowel 1e als 2e Kerstdag te sluiten. Deze beslissing is mede genomen omdat wij het principe hanteren dat al onze medewerkers met Kerstmis maar één dag verplicht hoefde te werken. Met andere woorden; één Kerstdag samen met familie en vrienden kon niet meer in stand worden gehouden. Wij hopen op uw begrip voor het nemen van deze beslissing. Klik hier voor de actuele openingstijden rond de feestdagen.

 

 

Reserveren