Nieuwtjes

Broodje gamba's Anvers Tilburg

Broodje van de chef

13 september 2022

We hebben een heerlijk nieuw “broodje van de chef”. Na het succes van het Bao-broodje rendang kroket hebben we nu een broodje gamba’s! Met Oosterse..

Lees verder

Kermismenu 2022

26 juli 2022

Kom jij lekker eten bij ons tijdens de kermis? 🎡 We hebben dit jaar weer een heerlijk kermis menu en ongelooflijk veel zin om te..

Lees verder
Mosselen Anvers Tilburg

Mosselen

26 juli 2022

We hebben weer mosselen! Klassieke, Antwerpse of Spaanse. Ze zijn heerlijk geloof ons. Om er echt zeker van te zijn moet je zelf een pannetje komen..

Lees verder

Sollicitatieborrel ANVERS 07/03/22

16 februari 2022

Schrijf 7 maart in je agenda!🔥 . Anvers zoekt personeel en organiseert een… SOLLICITATIEBORREL!😮🍻 Lijkt het jou leuk om in de horeca te komen werken?..

Lees verder

Dinerbon actie

11 november 2021

Voor de maand december hebben wij een mooie dinerbon actie. Koop nú een diner(lunch)bon van 50 euro en je ontvangt GRATIS een flesje wit, rosé..

Lees verder

Under Construction! NIEUW in 2021:

4 februari 2021

Beste Gasten, De Corona crisis heeft de wereld behoorlijk op zijn kop gezet, maar sinds de laatste LOCKDOWN hebben wij niet stil gezeten. We zijn..

Lees verder

Bierpakket als cadeau!

30 november 2020

Op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas, Kerstmis of als relatiegeschenk? Klik op ‘Lees verder’ voor onze mooie bieren en mogelijkheden.

Lees verder

De Anvers-adventskalender SOLD OUT!

6 november 2020

HET December-cadeau voor elke Anvers en/of bier-lover! 24 dagen achter elkaar, elke dag een cadeautje ! Voor € 55.00 ontvang jij een door Anvers geselecteerd..

Lees verder

Tijdelijke kaart

30 juni 2020

Nog voordat de Corona ons bezig hield waren wij bezig met een nieuwe kaart. Onze populaire gerechten en hardlopers hebben we ongemoeid gelaten maar daarnaast..

Lees verder