Anvers specials

HET IS WEER WILDSEIZOEN!
Onze Chef Luc weet uitstekend om te gaan met al dat heerlijke wild
en dat kunt u vanaf nú in Anvers komen proeven.
Bekijk hier onze Wildkaart
En wilt u alvast reserveren? klik dan hier.

===========================

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN 2019

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om dit jaar zowel 1e als 2e Kerstdag te sluiten. Deze beslissing is mede genomen omdat wij het principe hanteren dat al onze medewerkers met Kerstmis maar één dag verplicht hoefde te werken. Met andere woorden; één Kerstdag samen met familie en vrienden kon niet meer in stand worden gehouden. Wij hopen op uw begrip voor het nemen van deze beslissing. Klik hier voor de actuele openingstijden rond de feestdagen.

Gedurende de gehele maand decemberserveren wij naast de vaste menukaart een 3-gangen “December Feestmaand Keuzemenu” inclusief een heerlijke amuse vooraf voor: € 34,50 zie hier de menukaart.

Dit menu is ook te bestellen voor groepen tot 40 personen (een leuke suggestie om samen met uw collega’s het jaar gezellig af te gaan sluiten).

AANRADER: ANVERS BOVEN
ANVERS beschikt over een mooie bovenruimte die exclusief beschikbaar is voor een gezellige Kerst- of eindejaarsborrel of een diner met uw familie, vrienden, medewerkers of collega’s. (Wij informeren u graag over de mogelijkheden).

TIP: Anvers Waarde(diner)bon Actie
Van 4 november t/m 22 december ontvangt U bij aankoop van iedere Waarde(diner)bon ter waarde van € 50.- gratis een lekkere fles rode- of witte wijn.

============================

SPECIAALBIEREN:
Bij Anvers kun je de bieren op de wisseltap en wisselflessen via Untappd actueel volgen.
Kijk maar eens op:
https://untappd.com/v/anvers-brasserie-and-biercafe/386274

Download de Untappd app via de App Store en blijf “live” op de hoogte
van het actuele aanbod bieren wat op de tap en in de wisselflessen
bij ANVERS aanwezig is.. en kom ze dan maar snel proeven!