Antwerpse sfeer in hartje Tilburg

Welkom bij Brasserie Anvers

Anno 1982

Je vindt ons op de historische  Oude Markt, een van de gezelligste pleintjes in het centrum van Tilburg. Met de winkelstraten, Theaters Tilburg, het Stadhuis en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten vlak om de hoek is Anvers voor jong en oud “de ontmoetingsplek” voor een drankje of een hapje.

Onze keuken met uitgebreide menukaart is dagelijks van 11.00 uur tot 20.30 uur geopend. Op onze uitgebreide internationale bierkaart vind je meer dan 100 speciaal-bieren waarvan 13 “ Op de Tap”.

Anvers beschikt over diverse exclusieve ruimtes voor speciale gelegenheden voor besloten groepen vanaf  15 – tot circa 175  personen. Personeelsfeest -borrel, lunch of diner,  uw huwelijksfeest, verjaardag of jubileum, gezellige avond met de vereniging,  themafeest, presentatie, miniconcert etc. etc.?  Het kan allemaal bij ons, wij maken graag een passend voorstel voor u.

Op ons  ruime verwarmde terras (waarvan circa de helft rookvrij) Is het bijna het gehele jaar door heerlijk vertoeven.

Graag tot ziens bij Anvers op de  gezellige Oude Markt.

Santé

Team Anvers.

Onze verborgen parel ‘Het ENTREPOT’

In deze ruim 100 jaar oude industriële ruimte met zijn 6 meter hoge gemetselde muren zijn ooit een bakkerij, gipsgieterij en een wolfabriekje gevestigd geweest. Deze unieke sfeervolle locatie ademt historie uit, en biedt afhankelijk van de soort gelegenheid ruimte aan gezelschappen tot circa 175 personen. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw verjaardags- huwelijks- thema- bedrijfs- of ander soort feest.
In Het Entrepot is een vast podium van 20m2 beschikbaar voor bijvoorbeeld presentaties, een live-Band, DJ enz.  Geïnteresseerd? kom dan snel een kijkje nemen.

Te vinden op de 1e verdieping, (geen lift beschikbaar) onder de eeuwenoude monumentale open eiken kap met uitzicht op de Oude Markt bieden wij met ANVERS-BOVEN een prachtige historische locatie aan voor een sfeervolle borrel, receptie of andere gelegenheid tot circa 80 personen. ANVERS-BOVEN staat vanwege de aanwezige vide in open verbinding met het cafégedeelte van Café Anvers.

Anvers Boven