Open for takeaway Bestel via Thuisbezorgd

Wij hebben passie voor

Goed eten & lekker bier

Welkom bij Anvers ‘anno 1982’. In dat jaar is het allemaal begonnen, café restaurant De Sinjoor werd geopend. In Breda zat toen al een vestiging die als voorbeeld en basis fungeerde. We verzorgde koffie met gebak, uitgebreide lunch, borrel en diner dus wat dat betreft is er niet veel veranderd. In 1995 ging de deur van café Anvers open voor de eerste gasten en in 2014 ontstond één zaak met één organisatie en één naam: Anvers Brasserie & Biercafé.

Kom vooral eens langs

Voel een Antwerps sfeertje in hartje Tilburg

Ons met ‘vette’ knipoog naar België aangeklede Brasserie & Biercafé is volgens veel gasten ‘de huiskamer van Tilburg’. Het interieur en de aankleding heeft (in)direct een link met België. Wij zijn zelf groot fan van de Antwerpse gezelligheid en gastvrijheid. Dit is de reden waarom we deze Belgische sfeer in Tilburg willen doen leven.

Entrepot Anvers Tilburg

Entrepot

Opening verwacht in de loop van 2021

In dit meer dan 100 jaar oude authentieke industriële pand met zijn 6 meter hoge gemetselde muren zijn ooit o.a. een bakkerij, gipsgieterij en een wolfabriekje gevestigd geweest. Deze unieke sfeervolle locatie ademt historie uit, en biedt afhankelijk van de soort gelegenheid ruimte aan gezelschappen tot circa 175 personen.

Binnenkort weer beschikbaar, i.v.m. corona gesloten.

Op onze (open) verdieping, onder de schitterende monumentale kap met uitzicht op de Oude Markt. Heb je iets te vieren dan kunnen wij in deze sfeervolle ruimte uw gezelschap ontvangen voor een goed verzorgde borrel (tot 80 personen). Exclusief te boeken voor een personeelsuitje, receptie, jubileum, verjaardag of zomaar.

Anvers Boven