Gewijzigde openingstijden Feestdagen 2019

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om dit jaar zowel 1e als 2e Kerstdag te sluiten. Deze beslissing is mede genomen omdat wij het principe hanteren dat al onze medewerkers met Kerstmis maar één dag verplicht hoefde te werken. Met andere woorden; één Kerstdag samen met familie en vrienden kon niet meer in stand worden gehouden. Wij hopen op uw begrip voor het nemen van deze beslissing. Klik hier voor de actuele openingstijden rond de feestdagen.

Gedurende de gehele maand december serveren wij naast de vaste menukaart een 3-gangen keuzemenu “December Feestmaand Keuze-Menu”
inclusief een heerlijke amuse vooraf voor: € 34,50

Dit menu is ook te bestellen voor groepen tot 40 personen (een leuke suggestie om samen met uw collega’s het jaar gezellig af te gaan sluiten).

AANRADER: ANVERS BOVEN
ANVERS beschikt over een mooie bovenruimte die exclusief beschikbaar is voor een gezellige Kerst- of eindejaarsborrel of een diner met uw familie, vrienden, medewerkers of collega’s. (Wij informeren u graag over de mogelijkheden).

TIP: Anvers Waarde(diner)bon Actie
Van 4 november t/m 22 december ontvangt U bij aankoop van iedere Waarde(diner)bon ter waarde van € 50.- gratis een lekkere fles rode- of witte wijn.

 

››  Nieuws overzicht
‹‹ Terug