Under Construction! NIEUW in 2021:

4 februari 2021

Beste Gasten,

De Corona crisis heeft de wereld behoorlijk op zijn kop gezet, maar sinds de laatste LOCKDOWN hebben wij niet stil gezeten. We zijn druk bezig met hoe we straks open mogen en weer zo snel mogelijk naar “normaal” ondernemen kunnen. Dat er vanwege het virus een hoop gaat veranderen en een aantal maatregelen zoals de 1.5 meter afstand nog wel even van kracht blijven, is zeker. We gaan niet bij de pakken neerzitten en willen als het weer mag 100% gemotiveerd klaar staan om jullie als vanouds te kunnen ontvangen.

Naast het Café, de Brasserie, de Ouden Apotheek en Anvers-Boven krijgen we in 2021 de beschikking over de ruimte waarin tot de eerste lockdown De Living was gevestigd. Deze werd gerund door Faye Michielsen en Costas Foutio. Zij hebben vanwege de Corona beperkingen besloten om hun aandacht volledig op “The Fat Greek” (onze buurman) te gaan richten.
Hiermee komt er een einde aan het concept van de “oude” Living en gaan we verder met een ander concept onder de naam ENTREPOT.

In het circa 100 jaar oude authentieke monumentale industriële pand was na de eerste wereldoorlog een bakkerij gevestigd. Daarna hebben er nog een gieterij voor religieuze beelden en een wolfabriekje in gezeten.
Wij hebben in 2002 het pand omgebouwd tot een schitterende multifunctionele horecalocatie met de ingang via Anvers.
We zijn inmiddels begonnen met de ruimte klaar te maken voor besloten borrels, feestjes, recepties, diners, bedrijfsevenementen, miniconcerten, thema-avonden  enz. enz. De ruimte is, afhankelijk van de aard van de gelegenheid, geschikt voor het ontvangen van gezelschappen tot ruim 150 personen.

Als er nieuwe details bekend worden over de mogelijkheden en de opening dan melden we dat direct op de website en social media. Mocht u nu al interesse hebben betreffende de ruimte of de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen via info@anvers.nl.

Hopelijk tot snel! Team Anvers